Cares divertides!

Ja tornem a ser aquí! 

I es que després d'unes merescudes vacances de Nadal, els artistes del Planeta de les Manualitats han vingut amb les piles carregades i amb moltes ganes de fer coses ben xules!

Durant aquestes primeres setmanes hem estat treballant el tema dels jocs i les joguines, perque sempre és interessant obrir noves possibilitats a jocs alternatius on la imaginació i l'ingeni siguin l'ingredient màgic per la diversió dels més petits. Podem crear jocs fantàstics amb les nostres própies mans i després de  tot l'esforç de construir-los... és molt més divertit jugar-hi!

Un dels jocs que hem preparat és: "LA CARA DIVERTIDA", una manualitat molt sencilla en la que tan sols hem necessitat: un trosset de cartró per la silueta de la nostra cara i unes cuantes peçes de cartolina forrada on hi hem posat diversos ulls, nassos, boques, celles, barrets, bigotis... per combinar-los de moltes maneres diferents i poder canviar les expressions de les nostres cares divertides gràcies al velcro que porten per darrere per poder enganxar i desenganxar les peçes!

Ara després de tot l'esforç per construir les cares més originals... només queda jugar i divertir-nos a casa amb la nostra nova joguina creada per nosaltres mateixos!

Aquí tenim alguns dels treballs que han fet els nens i nenes:


Tornarem aviat amb més jocs i joguines, 
per fer del planeta de les manualitats un lloc on no hi falti la diversió!

Comentaris