Aliments de pasta de paper!

I per fi tenim...Els productes dels nostres súper supermercats! Quina ilusió! 


Hem fet dos tipus de productes per vendre a les nostres botigues: 


- Per un costat, hem fet capsetes d'aliments com olives, tonyina, cafè...etc. recopilant un munt de catàlegs d'ofertes dels supermercats i retallant les fotografies per enganxar a les petites capsetes, que desprès hem decorat amb rotuladors i papers de colors. 
És una manera molt sencilla, divertida, tipus collage, i a la vegada efectiva, per tenir material amb el que jugar, d'una forma ràpida.


- L'altre tipus de productes que hem fet són aliments variats com fruites, verdures, pastetes, embotits, carn, peix... que són una mica més elaborats però també és una tècnica molt amena, fàcil i entretinguda per fer amb els nens.
Són aliments de pasta de paper, una pasta ideal per aquest tipus d' utilitat, ja que a part de ser una pasta molt econòmica, que això sempre va bé, un cop seca, no pesa ni és trenca com passa amb el fang i dura molt més que la plastelina o altres materials més usuals en les activitats a l'escola.


Com es fa la pasta de paper?


1- Primer fem trossets petits de paper de diàri i els deixem en remull durant bastant temps. 
2- Agafem una batidora i els triturem molt més de manera que quedi com una espècie de pasta de color gris.
3- Li afegim cola d'empaperar parets que podem trobar a cualsevol drogueria. És en pols i la hem de barrejar amb aigua per obtenir la cola que hem d'aplicar a la pasta de paper. 
4- Ho barrejem tot amb les mans com si fós una pizza i a fer cosetes!!!


Un cop preparada la pasta, els nens l' han modelat com si és tractés de fang o plastilina i han anat donant forma a la massa per crear els aliments. Un cop acabats, els hem deixat secar 2 o tres dies i després els hem pintat amb pintures perque tinguin un aspecte inmillorable!

Esperem que us agradin els nostres treballs i que proveu de fer-ho a casa o a l'escola, i ens expliqueu com a anat l'experiència.

Comentaris