La Princesa de St. Jordi!

Diu la llegenda, que el valent St.Jordi va anar a cavall fins a un poblet dels voltants de la vila de Montblanc, per salvar a la Princesa, d’un drac ferotge que habitava en una cova i cada dia es cruspia a alguns dels habitants del poble que tocaven per sorteig. Com un heroi, el cavaller St. Jordi, al poble es va plantar quan a la Princesa va tocar. Sense cap por va matar al drac i de la seva sang va sortir una rosa que la Princesa va regalar.


Al Planeta de les manualitats no voliem que els nostres cavallers no tinguèssin cap princesa per salvar, així que vam fer un bon grapat de princeses ben maques perque cap St. Jordi es quedés sense feina!

MIREU, MIREU!


One thought on “La Princesa de St. Jordi!

  1. Bones!!! tens un bloc preciós!!! m'he fet la teva seguidora! gràcies per comartir-ho, de ben segur que em donarà més d'una idea.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: