Escalfant motors...!!!


Tot i que s'hi estava molt bé de vacances... NO! no ens hem oblidat del Planeta de les Manualitats i estem preparant un munt de sorpreses per gaudir dels extraescolars més que mai! 
A l' Octubre tornem amb un munt d'aventures i aquest any els nens i nenes de manualitats també tindràn una important missió que complir!!!



Aquest any en busca d'un Planeta com la Terra amb diferents continents plens de gent, tradicions i cultures diferents... els extraterrestres del Planeta de les Manualitats ens demanen ajuda novament per aconseguir crear diferents continents al seu Planeta ja que un extraterrestre bruixot molt dolent a fet un encantèri perque vol un món per ell sol i no li agrada compartir!!!

Per trencar aquest encantèri haurem de viatjar per els racons més inospits de la Terra i descobrir Països i cultures  molt llunyanes però durant aquesta gran travessia haurem de necessitar les nostres dots artístiques i la nostra imaginació així que... preparem els pincells i afilem el llapis perque la nostra aventura està a punt de començar!!!

¿ESTEU PREPARATS?


Comentaris